För alla som tidigare inte har hört talas om Wirex, så har de funnits som en modern och populär e-wallet sedan 2014. Dock är det så att du inte finner denna betalningsmetod hos så många bookmakers på den svenska licensierade spelmarknaden. Kanske är det därför du inte stött på dem tidigare. När det gäller dig som inte tvekar att spela betting utan svensk licens, så kommer dock Wirex som betalningsalternativ hos olika bookmaker s vara vanligare.

Wirex e-wallet är mycket modern och låter di enkelt och snabbt kontrollera allt från kryptovalutor till fysiska valutor på ett och samma konto. Här får du tillgång till ett pålitligt och snabbt system som breder ut sig mer och mer hos alla de spelbolag som erbjuder dig att spela betting utan licens med kryptovalutor. Utöver detta erbjuder Wirex e-wallwet ett kraftfullt kontokort som kan hantera 150 olika valutor och som fungerar både online samt i alla uttagsautomater världen över som har Visa logo.

De bästa med valet av Wirex

Att i korthet beskriva vad som är bra med Wirex är mycket svårt, då detta är en mycket bra och fördelaktig nätplånbok. Du som spelar betting utan svensk licens kommer definitivt att ha stora fördelar och få en bättre kontroll vid valet av Wirex. Här kommer några av de bästa sakerna med Wirex.

  • Ta ut pengar över hela världen i lokal valuta utan några uttagsavgifter.
  • Du kan använda Wirex hos alla bookmakers utan svensk licens, då de också erbjuder ett Visa kort kopplat till ditt Wirex konto.
  • Mycket hög säkerhet gällande konto och personliga uppgifter med PCI DSS Level 1 cerifiering.
  • Använd Wirex i vilken valuta du vill var du än befinner dig. 150 olika valutor direkt i allt från dator till mobil.

Hur fungerar Wirex nätplånbok

För att du snabbt ska förstå hur Wirez e-wallet verkligen fungerar så kan du nedan se hur du öppnar ett konto. Efter detta kommer du alltid finna svaret på alla dina frågor genom att antingen se i vanliga frågor och svar, eller uppta kontakt med kundtjänst.

Så skapar du ett konto och får ett betalkort hos Wirex:

  • Gå till wirex.com och klicka på Sign Up samt fyll i de få uppgifter som efterfrågas.
  • Verifiera din e-postadress och fyll i de resterande uppgifter som efterfrågas.
  • Send verifiktationskod till din mobil och fyll i koden, ladda ned applikation, för att sedan fullt aktivera ditt konto genom att genomgå identitetsverifikation.
  • Glöm ej att ansöka om ditt Visa betalkort som är kopplat till ditt Wirex konto.

Att använda Wirex som betalningsmedel för betting online

Det bästa med Wirex som e-wallet vid spel på betting utan licens, är att denna hybrid erbjuder dig så många möjligheter. Du kan använda den hos bookmakers som accepterar spel med kryptovalutor, såväl som på spelplatser som använder sig av lokala valutor. Det finns helt enkelt inga gränser med Wirex. Hos de spelbolag som uppvisar Wirex loggan, kommer du att kunna göra direkt insättningar och snabba uttag från din e-plånbok. Du kommer dock alltid kunna använda Wirex vid spel på både svenska och utländska bettingsajter. Detta genom att göra dina insättningar och uttag med det Visa kort som kan erhållas kopplat till ditt Wirex konto.

Sammanfattning av Wirex

När Wirex ska sammanfattas kan det bara sägas att det är synd att denna betalningsmetod inte blivit uppmärksammad på allvar på den svenska spelmarknaden. Faktum är att de erbjuder en mobil funktion som är enkel och snabb och som också håller en mycket hög säkerhet och kvalitet. Utöver detta är Wirex det perfekta valet för dig som vill ha en e-wallet som accepterar alla förekommande valutor. Ja, du kan använda dig av hela 150 olika valutor med Wirex där också kryptovalutor ingår.