När det ser bistert ut gällande sköna bettingbonusar hos svenska bookmakers, så finns det fortfarande chansen att finna härliga och stora toppbonusar på bettingsidor utan svensk licens. Som alla vet har världen under år 2020 hållits i ett järngrepp av en viruspandemi. Detta har inte bara gjort att människor har blivit sjuka, utan också att många event har ställts in samt förflyttats till andra tidpunkter. Detta är ett klart faktum när det gäller fotbolls EM 2021.
Tidigare skulle denna populära turnering gå av stapeln som vanligt 2020, men har nu förflyttats till att spelas mellan den 11 juni – 11 juli 2021. Här läser du vidare om allt som gäller för nya fotbolls EM 2021 och hittar bäst bonus på betting utan svensk licens. Vi ger uppdaterad information och listar alla toppbonusar på bettingsidor utan svensk licens, inför fotbolls EM 2021.

All uppdaterad information om Fotbolls EM 2021

Som läget är nu har fotbolls EM 2020, flyttats fram till att spelas mellan 11 juni – 11 juli 2021. Detta handlar då om herrarnas Europamästerskap i fotboll. När det gäller fotbolls EM för damer är detta inte dags förrän 2021, vilket gör att denna turnering förmodligen inte behöver flyttas framåt i tiden. Fotbolls EM spelas vart fjärde år och ligger med två års mellan rum med fotbolls VM. Att flytta fram denna tävling ett år, kommer alltså inte att påverka kommande turneringar. Detta såvida Covid-19 tillåter att det spelas 2021 som den nya planeringen säger.

Fotbolls EM – Framflyttade matcher

Som alla kvickt förstår, kommer således alla matcher rörande spelet om guldet i Fotbolls EM vara framflyttade. När det gäller Sveriges matcher har till och med vissa tränings och vänskapsmatcher som skulle gå innan EM flyttats fram. Detta speciellt rörande vänskapsmatcher mellan Sverige och Ryssland. Något som också kommer att påverkas av att fotbolls EM 2020 har förskjutits till 2021, är både fotbolls EM för damer samt U21 EM som var planerade under sommaren 2021. Hur som helst kommer vidare mera information om detta, och blir inget som berör herrarnas fotbolls EM som nu går av stapeln 11 juni 2021.
Något som fortfarande består är de grupper som de deltagande lagen redan indelats i. Här har Sverige hamnat i grupp E. Denna grupp är ännu inte spikad till fullo, utan ett lag saknas fortfarande i denna grupp. De tre lag som finns i gruppen är Polen, Sverige och Spanien. Alltså fattas det ett lag för att se vilket motstånd och hur du ska bedöma de svenska chanserna i fotbolls EM 2021. Det finns fyra olika aspiranter på den plats som finns kvar i gruppen. Detta är Nordirland, Slovakien, Bosnien eller Irland.
Just när de olika svenska matcherna kommer att gå under fotbolls EM 2021 står dock helt klart. Här finns det redan ett program som visar när de spelar sina matcher. Bara det att du inte vet vilket lag de kommer att spela mot i en av sina matcher.
De svenska matcherna i fotbolls EM 2021
SpanienSverige (Spelas 15/6 2021)
Sverige? (Spelas 18/6 2021)
SverigePolen (Spelas 23/6 2021)
Efter detta är det också klart med gruppspelet för alla andra deltagande lag, vilka också spelas under samma period som de svenska matcherna går. Gruppspelet ska vara klart den 24/6 2021, vartefter åttondelsfinaler kommer att äga rum mellan 26/6 – 30/6 2021. Efter detta kommer kvartsfinalerna från den 2 – 4 juli. Semifinaler går 7 – 8 juli för att sedan komma fram till vilka lag som spelar i den stora finalen den 12/7 2021. Helt enkelt blir detta en lika trevlig fest som vanligt där du som vill ha de bästa oddsen och bra välkomstbonusar samt många erbjudanden, tjänar på att ##spela betting utan svensk licens##. Det är just här du finner de bästa bonusarna inför fotbolls EM 2021.

Fotbolls EM – Nya odds och bonusar

Sist men inte minst, ska vi då komma till härliga och feta välkomstbonusar och erbjudanden inför fotbolls EM 2021. Ja, att helt veta vad som kommer att erbjudas redan idag, är mycket svårt. Hur som helst finner du som vanligt inga som helst restriktioner av bonusar på den internationella spelmarknaden. Platsen där du spelar betting utan svensk licens och fortfarande kan få massor med erbjudanden även efter att du tagit del av en välkomstbonus.
Under rådande tider och med ett extra tillägg från den Svenska Spelinspektionen, har fram till årsskiftet inte de spelbolag som erbjuder spel på den svenska spelmarknaden under en svensk spellicens rätt att ge mera än 100 kronor i välkomstbonus till nya spelare. Detta tror vi att många svenska spelare anser surt och tråkigt. Dock finns det ingen anledning att hänga läpp. Det finns massor med härliga erbjudanden under tiden på den internationella spelmarknaden.

Tre bra internationella bonusar inför fotbolls EM 2021

När det gäller betting utan svensk licens är det inte alls svårt att finna spelbolag som erbjuder spel under andra spellicenser. Vad som kan vara lite svårt är att finna de som erbjuder spel till svenska spelare. När du sedan ser till att ditt val ska vara ett seriöst spelbolag, kan detta vara svårt att veta. Vi har tre bra val för dig som vill ha en härlig bettingbonus.
22Bet: Här erbjuds du en härlig välkomstbonus på betting till ett värde av 100% upp till 1500 kronor. Dessutom erbjuder de också en reload bonus på fredagar. Helt enkelt mycket bonus hos sköna 22Bet.

Melbet: Här gäller en välkomstbonus på 100% upp till 950 kronor. Utöver detta finns det också en rad olika val gällande välkomstbonus där du kan få lite mera. Också Melbet ger nya överraskningar med jämna mellanrum.

1XBET: När du väljer 1XBET, kan du få 100% upp till 1300 kronor. Som spelare får du sedan alltid erbjudanden om massor av andra bonusar.
Att vara den som spelar betting utan svensk licens, kommer också vara förknippat med chansen till speciella erbjudanden inför fotbolls EM 2021. Detta är ju något som du inte längre kan få hos de bookmakers som erbjuder betting under en svensk spellicens.