Jeton är ytterligare en nätplånbok som har sett dagens ljus. Detta skedde 2016, så nu har detta varit en pålitlig betalningsmetod i över 4 år. Denna bitcoin-vänliga e-plånbok erbjuder snabba transaktioner, betalningar i realtid, uppdaterad balance på kontot samt gratis insättningar och uttag. Med valet av Jeton får du en nätplånbok som innehåller alla betalningsmetoder i ett och samma konto, samt att detta på så sätt blir ett säkert och effektivt alternativ till online banking.

Det fungerar perfekt att använda Jeton via dator, såväl som att du kan ladda hem mobila applikationer till allt från Android mobiler till iPhone och iPads. Med Jeton nätplånbok får du som spelar betting utan licens ytterligare ett alternativ som betalningsmedel hos alla spelbolag som accepterar denna nätplånbok. Förutom allt detta finns även ett Jeton kort som kan användas hos alla som godtar Jeton som betalningsmedel. Sedan är du alltid nära hjälp då de erbjuder dygnet runt support och har en live chat funktion.

De bästa med valet av Jeton

När du väljer att spela hos en bookmaker som erbjuder Jeton som betalningsmedel, kommer du att få en rad fördelar. Nedan ser du några av de saker som syns tydligast för användare av Jeton nätplånbok vid spel på betting online.

  • Möjligheten att använda ett kort fyllt med det du kan kalla ett spelkapital, vilket minskar risken att spela för mycket.
  • Alltid gratis insättningar och uttag från de bookmakers som accepterar Jeton som betalningsmetod.
  • Fördelen av dygnet runt support och möjligheten att välja mellan konto i datorn eller Jeton i mobilen.

Hur fungerar Jeton nätplånbok

Även om Jeton är en modern e-wallet som fungerar hos många bettingsajter utan svensk licens, kommer det hela vara enkelt och traditionellt när du ska skapa ett Jeton konto. Det enda du behöver göra är att följa de få stegen nedan.

Så skapar du ett konto och får ett betalkort hos Jeton:

  • Gå till jeton.com och klicka på Sign Up, och fyll därefter i mobilnummer, namn, e-postadress samt födelsedag och ett lösenord.
  • Fyll i säkerhetskoden som skickas till ditt angivna mobilnummer.
  • Fyll i de sista personliga uppgifterna och du tas till ditt nya Jeton konto.
  • Det sista du sedan måste utföra för att lyfta alla begränsningar är en identitetsverifikation. Här kan du utföra en snabb sådan eller skicka in kopia på pass samt bevis på adress.

Att använda Jeton som betalningsmedel för betting online

Idag är Jeton möjligt att använda som betalningsmedel hos relativt många bookmakers utanför den licensierade svenska spelmarknaden. Här får du dock ta dig en titt på vilka logotyper som din bookmaker visar upp, eller vilken beskrivning de ger gällande betalningsmetoder. Nämner de Jeton så kommer detta att fungerar för insättningar och uttag hos din bookmaker.

Det hela fungerar precis som med alla andra nätplånböcker som kan användas för spel online. När du ska fylla på ditt spelkonto för betting online, kommer du att välja Jeton samt hur mycket du vill sätta in och föras till inloggningen för ditt Jeton konto. Efter detta godkänner du transaktionen och ser pengarna direkt på ditt spelkonto. Vid uttag gäller varje spelbolags egna tider för process av uttag. Dock brukar pengarna finnas på ditt angivna konto inom 24 timmar.

Sammanfattning av Jeton

För alla de som har möjligheter att använda Jeton som nätplånbok och betalningsalternativ vid spel på betting utan svensk licens. Ja, då kommer detta att vara ett mycket bra alternativ som medför blixtsnabba insättningar och uttag som oftast sker på mindre än 24 timmar. Utöver detta är det en avgiftsfri lösning som fungerar perfekt i såväl mobiler som sufplattor. Med valet av Jeton e-wallet får du en enkel lösning för handlaring av ditt spelkonto samt en nätplånbok som verkligen fungerar.