Det senaste inom sportsbetting då det handlar om att erbjuda olika sporter att spela på, är det snabbt växande intresset för e-sport. Här är det så att den licensierade svenska spelmarknaden inte riktigt hängt med redan från början. Ta inte detta fel, utan visst erbjuder spelbolag med svensk licens e-sport som ett alternativ att betta på. Dock är det inte lika långt framme som spelbolagen på den internationella spelmarknaden. Ja, du vet. Den plats där du kan betta på e-sport utan licens. Vart kan man då betta på e-sport, när du som spelare söker det bästa valet på den internationella spelmarknaden?

Något som står helt klart är att det finns ett bredare, bättre och mera intressant utbud av e-sportbetting hos de bookmakers som erbjuder betting utan svensk licens. Vad blir då de stora skillnaderna? Hur går det till att betta på e-sport utan licens. Ja, detta ska inte tas på fel sätt. Naturligtvis har de spelbolag som utanför den svenska spelmarknaden erbjuder svenska spelare att betta på e-sport en spellicens. Det är bara det att denna licens inte är utfärdad av den svenska Spelinspektionen. Läs vidare och få information om var man kan betta på e-sport utan licens, för att få så mycket som möjligt av den goda bettingkakan.

Är det lagligt att betta på e-sport utan licens

Det är många som tvekar på att spela betting på e-sport utan licens. Här handlar detta om att kunskaperna om vad som är tillåtet och vad som är olagligt inte finns. För vissa handlar det också om att de känner osäkerhet att spela hos ett spelbolag som står utanför den licensierade svenska spelmarknaden. För det första kommer det för alla spelare som vill spela hos ett spelbolag som saknar svensk licens inte finnas några risker som härrör till att detta skulle vara en olaglig handling. Här är det spelbolaget som erbjuder svenska spelare att registrera sig och spela som bryter mot lagen. Du som spelare är helt fri att välja spel precis hos vilket spelbolag som helst.

När det sedan kommer till att det skulle finnas risker med att spela e-sport betting utan svensk licens, så kommer ju detta att vara precis lika säkert som hela den svenska spelmarknaden var innan inloggning med BankID och svenska spellicenser. Vad som kan utgöra en mindre risk, är att Spelinspektionen skulle IP-blockera spelbolag utan licens. Hur som helst skulle detta vara ett mycket mödosamt arbete, som de antagligen inte kommer att intressera sig för. Om detta skulle ske, finns det redan möjligheter att använda sig av VPN för att komma åt blockerade sidor på nätet.

Spela med välkomstbonus på e-sportbetting

Något som blivit lite ovanligare när du spelar på den svenska licensierade spelmarknaden, är alla de stora och heta oddsbonusar som tidigare erbjuds. Sedan den bistra sanningen att du inte längre kan få mer än en enda bonus på din första insättning. När du väljer att spela betting på e-sport utan licens hos en internationell bookmaker, kommer dock alla dessa sköna bonusar att finnas kvar. Faktum är att de som erbjuder e-sportbetting utan svensk licens, har koncentrerat sig på att erbjuda just bonus i samband med e-sport.

När du sedan spelar betting på e-sport med din välkomstbonus, kommer du också nästan alltid få låga omsättningskrav och bra med tid att uppfylla dessa krav. Många gånger kommer du att få så låga krav som bara 5 gånger och behöver enbart spela till ett odds av 1,40 för att väga upp mot detta so att dina spel räknas mot det satta omsättningskravet. Helt enkelt kommer du som gillar att spela betting med onus och är intresserad av betta på e-sport, alltid att göra ett bättre val av ett seriöst spelbolag utan svensk licens.

E-sport utan licens – Bettingmarknader och speltyper

Något som också är ett faktum, är det som denna artikel inleddes med. Den stora skillnaden mellan fokus på e-sportbetting hos svenska bookmakers när dessa jämförs med de som erbjuder betting utan licens. Här är det idag milsvid skillnad och du kommer nästan alltid att få mera spel, marknader och bättre odds när du väljer att spela e-sport utan licens hos ett utländskt spelbolag. Givetvis kommer du alltid att finna de största och mest populära spelen gällande e-sport hos de svenska spelbolagen som erbjuder detta, men där slutar oftast det roliga.

När du ser till bettingmarknader på utländska spelbolag som erbjuder betting på e-sport, finner du oftast en rad olika turneringar i länder som svenska spelbolag knappast känner till. Hos de bookmakers som verkligen koncentrerat sig på e-sport, exempelvis MelBet, så kommer du också att finna massor av spel inom e-sport och turneringar som är mindre. Här kommer då du som har koll på lagen och spelarna som deltar ha en större chans att få övertaget i kunskap på din bookmaker. Detta leder till en större chans att vinna på dina oddspel.

De tre bästa valen av betting på e-sport utan licens

Att finna de som erbjuder spel på e-sport till svenska spelare bland alla internationella spelbolag och bookmakers är något som kan ta tid. Att sedan lära sig vad dessa står för och vad de erbjuder spelarna, är också något som kan ta mycket tid för de som normalt sett inte jobbar med detta. I det fallet har du nytta av oss. Vi har skapat en topplista på spelbolag utan svensk licens på denna sida, som erbjuder spel till svenska spelare. På så sätt kommer du att få det mycket enklare att finna just det spelbolag och den bookmaker som passar dig och ditt individuella sätt att spela på.

Nedan finner du korta presentationer med det allra viktigaste rörande bonusar, service, funktioner och utbud gällande betting på e-sport utan licens hos de tre bookmakers vi anser vara de bästa.

22 Bet erbjuder e-sport med höga odds

Du som väljer detta stora och välfyllda spelbolag får en bookmaker med riktig kvalitet. Här får alla nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1500 kronor. Givetvis kommer denna sköna bonus med ett bra omsättningskrav, där du bara behöver omsätta bonussumman 5 gånger med spel som har ett lägsta odds på 1,40. För att klara detta krav får du 7 dagar på dig. Som spelare hos 22 Bet erhåller du inte skattefria vinster då de har sin spellicens registrerad i Curacao, som befinner sig utanför EU´s gränser.

Med över 20 olika kategorier av sporter, kommer alla att finna sina favoriter. När du vill spela på e-sport utan licens finner du spel som Dota 2, CS:GO, Rainbow Six och FIFA för att bara nämna några. Bra utbud av betalningsmetoder och en support på engelska som håller öppet dygnet runt är detta de funktioner som definierar 22 Bet som ett bra val av bookmaker utan licens.

Hos Cbet spelar du e-sportbetting med bra välkomstbonus

Hos Cbet finner du som gillar att betta på e-sport utan svensk licens en speciellt anpassad e-sportsbonus. Denna ligger på 100% upp till hela 500 euro. Alltså 5000 kronor i välkomstbonus. Det omsättningskrav som följer denna gåva är också mycket bra. Här handlar det om att under 15 dagar omsätta bonus samt insatt kapital minst 10 gånger. Tyvärr kommer du inte heller här att få dina vinster skattefria då även Cbet har sin spellicens utfärdad av regeringen på Curacao.

När det gäller spelutbudet och marknaderna att spela på gällande betting på e-sport, är de dock massiva. Här finner du allt och massor av spela på varje turnering och tävling. Vad sägs om Call of Duty, Rainbow Six, Dota 2, League of Legends samt Starcraft, Overwatch och Cs:GO och mycket mera? Support finner du via live chat eller e-post, och du finner massor av betalningsmetoder från Visa och Mastercard till Paypal och Bitcoin. Dessutom fungerar Cbet perfekt för mobilbetting.

MelBet – Bra val för att betta på e-sport utan licens

Hos bookmakern MelBet handlar det bara om det allra bästa. För det första erbjuds du hela tiden något nytt erbjudande som gör det roligt att vara spelare hos denna bookmaker. Välkomstbonus får du på 100% upp till 1000 kronor, där du bara har ett omsättningskrav på 5 gånger. Här får du hela 30 dagar på dig att klara detta. Utöver detta finns det också lojalitetsbonusar, Bonus för 100 bets och mycket mera. Dessutom finns det en härligt VIP-klubb hos denna bookmaker. Inte heller MelBet ger skattefria vinster, men i gengäld får du ett av de tre bästa valen av bookmaker utan svensk licens.

Även hos denna bookmaker är e-sport utan svensk licens något mycket stort och bra. Detta är det spelbolag av de tre presenterade som har det största utbudet av e-sportbetting. Helt enkelt kommer det som inte finns representerat inom e-sport hos MelBet inte heller vara värt att spela. Här erbjuds också ett maximalt utbud av betalningsmetoder där du också finner populära Ecopayz. Support är öppen dygnet runt alla dagar på året och mobilbetting är som bäst hos MelBet.

Sammanfattning av e-sport utan licens

När betting på e-sport utan licens ska sammanfattas, borde det nu stå helt klart för dig var du kan betta på e-sport. Här finner du denna möjlighet på den svenska licensierade spelmarknaden. Detta finner du mera information om på www.SvenskLicens.com som har alla de topplistor du behöver om du känner dig osäker utan Spelinspektionen i ryggen. Du som känner att det är lika tryggt att spela på den internationella spelmarknaden och betta på e-sport utan licens som det var innan den nya spel lagen kom. Ja, du har redan insett fördelarna med att vända dig till en bookmaker utanför det svenska licensierade spelmonopolet.

På så sätt kommer du se till att du får full frihet som spelare att anta alla erbjudanden om bettingbonusar, och att du också får ett mycket större spelutbud när du söker efter en koncentration på e-sportbetting. Förmodligen kommer du också på de flesta spelbolag också få övervägande bättre odds på dina oddsspel. Allt detta och det stora utbudet av spel gör att du trivs som spelare. Med ett stort utbud av oddsspel på e-sport kommer också du som är kunnig inom området att ha chansen att få övertaget på din bookmaker.