Trots att Sticpay lanserades så sent som 2018, så har de på mycket kort tid slagit sig fram och etablerat sig som ett mycket bra val för alla som vill göra snabba insättningar och uttag samt överföringar över hela världen. Detta i form av en modern nätplånbok som kan hantera massor av olika valutor. På senare tid har även många spelbolag som erbjuder betting utan svensk licens börjat att använda Sticpay som betalningsmetod. Detta då det finns många som anser att detta betalningsalternativ är snabbt och enkelt, samt att de också får lägre kostnader i jämförelse med bruka av vanliga betalkort.

Du som väljer SticPay som betalningsmetod för betting online kommer i jämförelse med exempelvis Neteller och Skrill få bättre växelkurser. Detta samtidigt som du får en prisbelönt nätplånbok som 2019 erhöll tre stora utmärkelser.

De bästa med valet av Sticpay

  • En nätplånbok som satsar på lokala transaktioner.
  • Sticpay fungerar över hela världen.
  • Erbjuder både fysiska och virtuella kontokort i samarbete med UnionPay.
  • Sticpay är ett mycket bra val för alla som spelar betting utan licens i mobilen.

Hur fungerar Sticpay nätplånbok

SticPay fungerar precis som vilken nätplånbok som helst. Detta med skillnaderna att de är lite bättre, lite snabbare och ger dig lägre avgifter samt högre växelkurser. Ja, när du spelar betting utan svensk licens, kommer du förmodligen också att spela för euro eller dollar. I det fallet kommer SticPay att fungera perfekt och bli ett val du verkligen tjänar på att använda. Nedan ser du hur det går till att skapa ett SticPay konto, samt hur det fungerar när du spelar med SticPay på betting utan licens.

Så skapar du ett konto och får ett betalkort hos Sticpay:

Att skapa ett konto för att använda hos de spelbolag som erbjuder betting med Sticpay är mycket enkelt. Det enda du behöver göra är att följa de få punkterna nedan. Du kan också få ett kontokort som är kopplat till kortutgivaren Union Pay.

  • Klicka på sign up och fyll i de få uppgifter som efterfrågas och verifiera ditt konto med OTP som skickas till det mobilnummer du uppgett.
  • Nu har du ett begränsad SticPay konto som kan användas för transaktioner upp till 250 euro. För att släppa begränsningarna måste du skicka in identitetsverifikation i form av bevis på adress samt en kopia av pass eller annan giltig identitetshandling.
  • När detta är klart kan du njuta av en modern nätplånbok som inte belägger dig med begränsningar gällande insättningar och uttag.
  • Det som finns kvar är att ansöka om ett kontokort, som skickas till din angivna adress. För att aktivera ditt konto och få ditt kort, måste det finnas minst 110 US dollar på ditt SticPay konto.

Att använda Sticpay som betalningsmedel för betting online

Det kommer att finnas två olika sätt att använda StickPay som betalningsalternativ på betting utan svensk licens. Vissa gånger kommer du att finna de spelbolag som har SticPay logotypen, vilket då betyder att du använder SticPay som en vanlig nätplånbok vid insättningar och uttag till ditt spelkonto. Detta kommer alltid att vara helt utan några extra kostnader eller avgifter.

Det andra sättet du kan spela betting utan svensk licens med SticPay, är att spela hos ett spelbolag som erbjuder dig att göra insättningar och uttag med Union Pay. I det fallet kan du då använda ditt fysiska kort som alltid är kopplat till ditt SticPay konto. Det bästa av allt, är att du alltid får lägre avgifter vid insättningar och uttag i jämförelse med andra kort.

Sammanfattning av Sticpay

När SticPay sammanfattas som ett alternativ och betalningsmetod för dig som spelar betting utan svensk licens. Ja, då kommer det att finnas vissa fördelar med detta. Den första är att du får en mera internationell betalningsmetod, som hela tiden växer och accepterar av flera spelbolag för varje år som går. En annan stor fördel med SticPay är att det inte finns några begränsningar för insättningar och uttag, samt att du alltid får höga och konkurrenskraftiga växelkurser.