Vässa dina spelkunskaper för betting på Fotbolls EM 2020

Det finns något som merparten av alla spelare på betting väntar på. Detta är alla de stora turneringarna och cuperna I fotboll. Ja, betting på fotboll är helt klart det vanligaste inom sports betting. Det som alla väntar mest på är givetvis när landslagen ska drabba samman. Detta sker vid många vänskapsmatcher, men det är när de spelar på riktigt som det verkligen gäller. I det fallet handlar det om Fotbolls VM och Fotbolls EM. Nu är det väntans tider för det stundande Fotbolls EM 2020. Här får du lite information om vad som blir dina bästa val av spel och spelsätt samt bookmaker inför Fotbolls EM 2020.

Saker du måste veta när du spelar betting online är vilka spel som är mest populära och varför de är det. När sanningen ska fram är givetvis populariteten skapad av hur stor chans det är att vinna på de olika sätten att spela. Många gånger kan det då vara väl värt att ta reda på vilka val de stora spelarna gör som valt att spela sports betting på professionell nivå.

Utöver detta vill du också ha ett spelbolag som ställer upp för dig och som ger dig de spel du har intresse att spela på. Något som ingår i detta val som en given ingrediens, är naturligtvis höga odds. För många blir alla dessa val mycket viktigare när det handlar om stora mästerskap där landslagen i Fotbolls EM möter varandra. Helt enkelt handlar det mycket om den patriotiska hemmakänslan, där du vill vara den som vinner stort genom att spela på just ditt landslag.

Är Sverige med i Fotbolls EM 2020

Fotbolls EM 2020 börjar med den första matchen fredagen den 12 juni 2020 klockan 21.00 på TV4. Där är det Turkiet som spelar mot Italien. Här finns det sex olika grupper med fyra lag i varje. Detta betyder att alla de 24 lag som kvalificerat sig till Fotbolls EM 2020 garanterat får spela minst 3 matcher vardera. Jo, naturligtvis har det svenska landslaget och Sverige kvalificerat sig till Fotbolls EM 2020. Nedan ser du de tre garanterade matcherna i Fotbolls EM 2020 för Sverige, svenskarna och det svenska landslaget:

  • Spanien – Sverige: Måndag 15:e juni 21.00 i SVT
  • Sverige – ?(Vinnaren i Playoff B): Lördag den 19:e juni 15.00 i SVT
  • Sverige – Polen: Onsdag 24:e juni 18.00 i TV4

Ja, hur ska då detta gå för det svenska landslaget? Har vi fått en enkel serie i lottningen, eller har vi fått det svårt? Kan vara knepigt att avgöra, då vi i det senaste kvalet till en stor turnering slog ut själva Italien. Dock ser det väl på pappret ut som en medelsvår uppgift att ta sig vidare. Här är frågan om du ska spela betting på Fotbolls EM 2020 med det patriotiska hjärtat, eller om du ska ta de lite säkrare korten och spela för vinst.

Slutspelet i Fotbolls EM 2020 går av stapeln den 27 juni och fortsätter fram till kvartsfinaler, semifinaler och avslutas den 12:e juli med den stora finalen. Vem tror du ska vinna Fotbolls EM 2020. Hur många mål ska det bli i varje match. Vem blir skyttekung och vilka resultat är de mest spelade? Ja, det finns mycket att tänka på inför betting på Fotbolls EM 2020. Vi börjar med valet av spelbolag och bookmaker och fortsätter till de olika sätten att spela och de olika speltyper som du har de största chanserna respektive de högsta oddsen på.

Ditt val av spelbolag inför Fotbolls EM 2020

Inför denna stora fotbollsfest kan det vara läge att byta, skaffa en extra eller om du inte redan har någon, skaffa en bookmaker. Ja, det handlar alltså om valet av spelbolag inför betting på Fotbolls EM 2020. Hur ska då ditt val göras och vad ska du basera det på? Givetvis ska du välja en seriös bookmaker som ger dig och ditt spelkonto en hög säkerhet. Detta plus att du antagligen vill ha massor av matcher att spela på, höga odds, en bra välkomstbonus och bra funktioner för betting i mobilen.

Nu är det ju så att det finns massor av bookmakers på den licensierade svenska spelmarknaden, och naturligtvis kommer detta ge spelaren vetskap om hög säkerhet och bra funktioner. Dock kanske detta val inte kommer att uppfylla alla dina önskemål som spelare. Kanske får du bättre välkomstbonus när du väljer betting på Fotbolls EM hos en bookmaker utan svensk licens. Det kan också vara så att du får ett större spelutbud och högre odds. Detta samtidigt att du som vill spela bitcoin betting alltid får mera att välja på.

Du ska även tänka på att det finns ett liv för alla som älskar betting online även efter Fotbolls EM. Inkluderar du detta i ditt val, kan det vara så att du gör ett bra val att spela betting hos ett spelbolag utan svensk licens. Är det så att deras spellicens fortfarande är utfärdad inom EU, kommer du fortfarande att erhålla skattefria vinster. De bästa bookmakers för betting utan svensk licens finner du i vår topplista på denna informativa och ärliga spelsajt.

De olika speltyperna för betting på Fotbolls EM

När du ska spela betting på Fotbolls EM kommer det finnas lika många olika sätt att spela på de heta matcherna som vanligt. Vad som tillkommer som ett populärt inslag är att lägga ett oddsspel redan innan första matchen. Detta handlar då om vem du tror ska vinna denna stora landslagsturnering. Kanske får du inte jättehöga odds, men du har redan där chansen att briljera med dina fotbollskunskaper.

De bästa speltyperna:

  • 1X2-bets: Detta är utan tvivel de professionella spelarnas val vid sports betting i alla väder. Här handlar det enbart om att pricka in om det ska bli hemmaseger (1), oavgjort (X) eller borstaseger (2). Detta är också således det mest säkra och enklaste sättet att vinna på sportsbetting. Många gånger har detta spelsätt också visat sig ge höga odds på matcher under Fotbolls EM.
  • Matchresultat: Detta spelsätt är lite svårare att pricka in. De flesta professionella spelare håller sig borta från denna speltyp. Här kommer du definitivt att få högre odds på dina spel vid vinst, varvid du kanske känner att du kan spela med lägre insatser. Det bästa sättet att spela matchresultat sker via systemspel med tre eller flera olika resultat.
  • Handkappspel: Här har du ett spel som egentligen handlar om att pricka in matchresultatet, men det sker på ett för mång lite intressantare sätt. Oddsen blir höga och detta är också något som kan spelas som systemspel.
  • Första målgörare till skyttekung: första målgörare spelar du i varje match, medan skyttekungen är den som gör flest mål under hela Fotbolls EM 2020. Många gånger är det enbart vissa spelare som gör målen i de lag du väljer att spela på. I det fallet kan det vara värt ett spel på vem som gör första målet, då detta kan ge höga odds och troliga vinster.

Efter dessa fyra olika spelsätt förklarade inför betting på Fotbolls EM 2020, så finns det6 naturligtvis en rad andra sätt att spela på också. Inget är egentligen fel val, då du spelar på det sätt du är van vid, eller efter den postentiella vinstchansen.

Live betting och Livestreaming under Fotbolls EM 2020

Något som naturligtvis kommer att vara av högsta vikt när Fotbolls EM 2020 går av stapeln för alla som spelar betting på detta är att kunna se de matcher de spelar på. Helt enkelt kommer inte alla att vara på plats och se detta live. Dock finns det här något som bär namnen livestreaming och live betting. I det fallet du vill ha bra livestreaming ska ditt val av bookmaker hamna på de stora aktörerna inom detta område. Dessa finns både på den licensierade svenska spelmarknaden och som bookmakers utan svensk licens.

I det fallet du inte har de rätta TV-kanalerna, vilket nästan alla svenskar har denna gång då matcherna går i SVT och TV4, så kan livestreaming av hög kvalitet vara ett måste. Sedan kan det ju vara så att du befinner dig på jobbet klockan 15.00 när en av de svenska matcherna går. Även här kan livestreaming av Fotbolls EM 2020 vara ett måste. Se bara till att detta sanktioneras av din chef, då du inte vill få sparken under detta stora mästerskap. Sedan kan det ju också vara så att du har ett behov av livestreaming bara för att du inte är hemma. Här gäller det att välja en bookmaker med bra mobilbetting och hög kvalitet på livestreaming.

Något som de flesta bookmakers erbjuder är live betting. Detta är något som blivit mycket populärt, och som lockar många spelare. För det mesta kommer du inte att finna de professionella spelarna i live bettingsektionen, då de redan från start gjort sitt val via 1X2-bets. Dock är detta ett mycket roligt sätt att spela betting på. Kanske är det också så att live betting blir roligare och bättre samt ger högre odds, hos ett spelbolag utan svensk licens.